Indhold
Dygtige fagfolk har en tendens til at fortabe sig i for mange tekniske detaljer og har svært ved at skære deres præsentationer til, så budskabet står klart og tydeligt for kunden. Det er så dumt at tabe et godt projekt, fordi man var for usikker eller for nervøs i sin præsentation af projektet.
På kurset bliver deltagerne introduceret for tips og tricks i god mundtlig kommunikation. Kurset er en kombination af teoretisk viden, træning og personlig feedback med fokus på de præsentationer, som deltagerne står med i deres hverdag.
Antallet af kursusdeltagere er op til 10 personer pr. hold. Mindre hold sikrer en større grad af personlig feedback til hver enkelt deltager og skaber samtidigt et trygt og intimt læringsrum for alle.
Det får deltagerne med fra dette kursus:
· Deltagerne lærer at målrette deres budskaber til netop det publikum, de skal stå foran.
· Der introduceres nogle grundlæggende retoriske virkemidler, der kan hjælpe til at overbevise tilhørerne
· Der gives konkrete redskaber til at skabe en god storyline og til opbygning af en en god præsentation eller et godt salgspitch.
· Deltagerne får luset lidt ud i deres fesne og teksttunge PowerPoints.
· Via træning og feedback bliver den enkelte deltager mere bevidst om styrkerne i sin egen personlige formidlingsstil. Vi arbejder med deltagernes gennemslagskraft og autenticitet på scenen.
· Deltagerne går fra workshoppen med en præsentation – det kan eksempelvis være et salgspitch eller et projektemne, de skal fremlægge – som er meget skarpere og mere effektfulde, end da de kom.
Træning, vejledning og feedback er centrale elementer:
Deltagerne skal ikke blot lære en bestemt måde at præsentere på. De skal lære, hvad der virker godt for lige netop dem på ølkassen. De skal udvikle deres personlige formidlingsstil. Alle deltagere går fra kurset med et klart blik for, hvad de skal arbejde videre med og hvor de kan udvikle sig.
Praktisk info:
Kurset strækker sig over to dage, men en uge imellem dagene. Det forventes at man arbejder på sin præsentation mellem kursusdagene.
På den første dag arbejder vi fra 9.00 – 17.00 med forberedelsen, træningen og strukturen på deltagernes oplæg.
På dag to fra 9.00 – 16.00 står vi på ølkassen og giver feedback på hinandens præsentationer.
Som forberedelse til kurset forventes deltagerne at se nogle enkelte videoforedrag.
Underviseren
Henrik Skovdal har gennem en lang årrække trænet og undervist et utal af ledere, projektledere, medarbejdere og foredragsholdere i at være klare i spyttet på en talerstol.
Med næsten 20 års erfaring med undervisning, præsentationer, mødeledelse, fascilitering og keynotes på større konferencer, har Henrik lavet masser af pinlige bommerter og fatale fejl foran andre mennesker, som du kan lære af.
Henrik Skovdal er underviser på Byggeøkonomuddannelsen og på DBØs projektlederuddannelse.
Han er forfatter til bogen ”Sig noget seriøst sjovt”, der giver tips og tricks til god præsentationsteknik og gode råd til, hvordan du anvender humoren i din kommunikation.
Dato & tidspunkt for kurset
Tirsdag d. 15. juni kl. 9.00 – 17.00
Tirsdag d. 22. juni kl. 9.00 – 16.00
Sted
Danske Byggeøkonomer
Lindevangs Alle 2
2000 Frederiksberg
Pris
For medlemmer af foreningen: 4900 kr. + moms pr. deltager for begge kursusdage.
For ikke-medlemmer 7.500 kr. + moms pr. deltager for begge kursusdage.
TJEK HER OM DIN VIRKSOMHED ER MEDLEM
Tilmeldingsfrist 8. juni 2021
Tilmelding
Tilmelding kan ske pr. mail til sekretariatsleder Kalinka Stapput
Dato og tid:
15-06-2021 09:00 - 22-06-2021 16:00
Adresse:
Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg
Kontaktinfo:
Deltagerantal:
10
Mødested:
Danske Byggeøkonomer
Telefon: